Topsport

De (top-)sportwereld is een prestatiegerichte wereld waarbij het veelal gaat om het uiterste van jezelf vragen, zowel fysiek als mentaal. In de hectiek van dit streven, is het makkelijk de mens achter de sporter te vergeten, zowel door de trainer/coach als door de sporter zelf.

Hierdoor ontstaat er een verwijdering tussen lichaam en geest, waarvan al eeuwen bekend is dat deze twee onafscheidelijk zijn. De sporter raakt hierdoor uit balans wat ten koste gaat van het geestelijk welzijn, maar ook van de fysieke prestaties.

Het is dan ook van belang dat een sportclub, trainer of coach naast het fysiek presteren ook oog heeft voor de balans tussen lichaam en geest.
Een sporter die goed in zijn vel zit, zich gehoord en gezien voelt, zal op alle fronten van het leven beter presteren. Ali Eddaoudi kan deze balans in het leven van de sporter (terug-)brengen alsmede de trainer/coach/club begeleiden hier op de juiste wijze zorg aan te besteden.

Ieder persoon, elke sporter is uniek en Ali Eddaoudi kijkt naar alles wat van invloed, zowel negatief als positief, kan zijn om de sporter het uiterste uit zichzelf te laten halen.
Het omgaan met winst- en verlieservaringen, euforie en gevoelens van falen, maken hier ook deel van uit. Voor allochtone sporters speelt hun achtergrond ook een soms subtiele, maar belangrijke rol in hun leven en Ali Eddaoudi kan deze herkennen en aanspreken.

Heeft u als (top-)sporter behoefte aan menselijke, maar professionele begeleiding door Ali Eddaoudi of wilt u als sportclub/trainer uw sporters helpen bij het maximaal presteren op elk vlak in het leven, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met Ali Eddaoudi.

Delen via: